PDA

View Full Version : Witam Nie moge wprowadzic avatara.


weronika1
27-02-2008, 20:34
Klikam szybkie menu, edytujprofil, a lewej strony edytuj avatar, nastepnie klikam koleczko wlasny avatar, dalej prawa myszka przegladaj i dalej nie wiem co robic na moich obrazach. Obrazek,ktory mam 62 x 54 4,42 kB. Bardzo prosze o pomoc.

chickita
27-02-2008, 20:52
zmień rozdzielczość. Ja mam corela i tam robie takie cuda ale ponoc paint tez potrafi.

Yeva
27-02-2008, 20:57
jak wybierzesz obrazek np z moich obrazów, daj na otwórz,potem na dole jest zapisz

weronika1
27-02-2008, 21:52
Czy najpierw kliknac obrazek, potem otworz, a potem zapisz? Na jaka rozdzielczosc mam zmienic?

Yeva
27-02-2008, 21:54
Wymiary,które podajesz sa ok.Wybiersz obrazek i klikasz na otwórz.Potem na dole jest zapisz

weronika1
27-02-2008, 21:55
Nie pmietam jak zmienic rozdzielczosc, bardzo prosze, zapomnialam.

Wilhelmina
27-02-2008, 21:58
Weroniko, podaję linka z org. avatarami. Przeglądnij wybierz, zapisz sobie w ulubionych i wprowadź na profil. Powinien wejść bez problemu. Są dostosowane.

http://avatarki.info/index.php?module=dpGallery

weronika1
27-02-2008, 22:02
Klikam na obrazek lewa myszka potem na otworz i okno "moje obrazy" znika.

Gabi K.
27-02-2008, 22:16
po lewej stronie na górze w swoim profilu masz napis
1."ustawienia"-klik lewą myszą w napis
2.otworzy Ci się okienko z hasłem "konto"
-klik lewą myszą w napis "edycja awatara"
3.masz napis "przeglądaj"-klik lewą myszą w ten napis i
otworzy Ci się okno a tam wybierz wtedy adres, gdzie masz zapisanego awatara, czy to w dokumentach, czy w obrazach, czyli tam, gdzie go wcześniej zapisałaś
4 .klik w niego, czyli w awatara, potem klik w otwórz, cały czas lewym klawiszem myszy, a następnie "zapisz zmiany" i to wszystko.
Jeśli nie masz awatara, to skorzystaj z linku, który Ci podała Wilhelmina, wybierz, który Ci sie podoba, zapisz go sobie do komputera i wtedy go ściągniesz jak powyżej napisałam.
Powodzenia

weronika1
27-02-2008, 22:19
Mam problem z komputerem alert zabezpieczenia "Security Alert". Szukajac avatarow na stronach, musialam zlapac robala.Co powinnam zrobic?

Wilhelmina
27-02-2008, 22:20
Nie rozumiem. Teraz sprawdzałam u siebie. Daję przeglądaj, pokazuje okno z obrazkami czy avatarami jak tam masz. Klikam lewym na obrazek wybrany, daję zapisz .Po co ty coś otwierasz jeszcze dodatkowo?. Po zapisie wysyłam i już.

Wilhelmina
27-02-2008, 22:23
Awastem przeskanować komputer. Znajdzie robala i usuniesz, a jak się nie da, dasz do przechowalni, aż ktoś mądry go usunie.

weronika1
27-02-2008, 23:21
Jutro bede probowala.Dzisiaj musialam sie uporac z wirusami, ktore przy pobieraniu awatara sypnely mi sie na pulpit. Nie moglam sie ich pozbyc. Co usunelam, to ponownie wychodzily.Wreszcie przywrocilam system do wczesniejszej daty i tak wrocilam do normalnosci.W miedzyczasie zostalam wylogowana z klubu. Nie moglam wejsc i cos napisac. Mialam zagrozenie komputera. Puff.Nareszcie po wszystkim. Dziekuje za rady. Do jutra.Pozdrawiam.

weronika1
28-02-2008, 10:46
Witam. Dziekuje wszystkim za pomoc i prosze o dalsza,poniewaz nadal nie wchodzi avatar. Klikam szybkie menu,edytuj profil,edytuj avatar, zaznaczam wlasny avatar, klikam przegladaj,klikam obrazek 62 x54 /4,42 kB, otworz i tu ucieka mi okienko /po otworz/. A kiedy po kliknieciu przegladaj klikam obrazek i zapisz zmiany to okienko drgnie i nic.Ktos mi podpowiedzial zebym zmienila rozdzielczosc. Nie pamietam jak wejsc na rozdzielczosc. Kiedys to robilam,ale nie pamietam jak wejsc.Bardzo sedecznie wszystkich pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc.

weronika1
29-02-2008, 08:58
Nadal mecze mego avatara. Sprawdzilam dodatkowo rozdzielczosc i dalej obrazek nie wchodzi.

Pierwszy raz wprowadzalam avatar z moich obrazow, ktore zastalam w swoim komputerze.I wszystko bylo ok. Kiedy zobaczylam, ze taki avatar juz jest uzywany na forum, postanowilam go zmienic. Usunelam poprzedni avatar i zaczelam szukac innych obrazkow. Moze tu zrobilam jakis blad, nie wprowadzajac od razu nowego avatara a kliknelam chyba zapisz zmiany? Czekam cierpliwie na pomoc.

weronika1
01-03-2008, 16:16
Prosze o pomoc. Dostalam wiadomosc, ze nazwa pliku, z ktorego pobieram obrazek do avatara jest nieprawidlowa. A wyglada to tak: Na gorze okienka na niebieskim pasku jest "wybieranie pliku", natomiast ponizej w tytule: "moje obrazy". Co powinnam zmienic? Nadal cos jest nieprawidlowe,bo nie moge wprowadzic avatara.

Gabi K.
01-03-2008, 16:35
wiesz co , najlepiej poproś sąsiada,bo chyba z samodzielnego wklejania awatara nici a jeszcze zaprosisz do komputera kolejnych robali:confused: