View Full Version : Internetowe pamiętniki nie tylko dla młodych - komentarze
Komentarz do artykułu: Internetowe pamiętniki nie tylko dla młodych (http://www.senior.pl/153,0,Internetowe-pamietniki-nie-tylko-dla-mlodych,1549.html)
--------------------
Prowadzenie bloga to też rodzaj powrotu do młodości, bo któraż z nas (bo raczej dotyczyło to dziewcząt) zwłaszcza w "tamtych" czasach nie prowadziła pamiętnika?Brak takich cudów jak TV, filmy w większości prod.ZSRR sprawiały, że zamykaliśmy się w swoim kąciku marzeń...Dzisiaj znów nie zawsze jest komu powierzyć swoje przemyślenia - zmienił się tryb życia i bycia więc czasem zachodzi potrzeba porozmawiania "samym z sobą" i tu blog stanowi dobrą pomoc.Sa też osoby, które ze swoich blogów uczyniły niemal "dzieła" i tym biję brawo...
araukaria
19-11-2006, 16:24
Cytuję:czasem zachodzi potrzeba porozmawiania "samym z sobą"
_______
A czytelnik ma okazję zapoznać sie z tymi "myślami" autora i skonfrontować je ze swoimi.... szczególnie gdy autorka jest "bystrym obserwatorem otaczającej nas rzeczywistości." Dla mnie pisanie bloga jest "wspomnieniem" bliskich memu sercu miejsc i ludzi którzy tam żyli.
Cytuję:czasem zachodzi potrzeba porozmawiania "samym z sobą"
_______
A czytelnik ma okazję zapoznać sie z tymi "myślami" autora i skonfrontować je ze swoimi.... szczególnie gdy autorka jest "bystrym obserwatorem otaczającej nas rzeczywistości." Dla mnie pisanie bloga jest "wspomnieniem" bliskich memu sercu miejsc i ludzi którzy tam żyli.
szkoda,że czytelnicy bloga rzadko ujawniają swoje poglądy na teksty umieszczone w blogu...Odpowiadałby mi rodzaj forum (bez potrzeby uganiania się po stronach, ale to rzecz gustu) a ponadto trzeba oddać, że Administracja "Seniora" wykazuje dużo troski, by "staruszkowie" nie pogubili się...
dot.przedostatniego wpisu, który znów przez niefrasobliwy "klik" udało mi się umieścić.Chyba swój nick zmienię na "bałaganiara"...
Ludzie starsi powinni wymieniac się swoimi myślami.
:confused: Ludzie starsi powinni wymieniac się swoimi myślami.
Czemuż ach czemuż tak lakonicznie?:rolleyes:
Jestem Jadka.Z . Nie wiem jak napisać co myślę.Nie umiem znaleźć się w tych rozmowach. Ludzie starsi często są samotni, szukają kontaktu z innymi.Wymiana myśli jest bardzo potrzebna.
:) Witaj Jadko. Już poczyniłaś dwa pierwsze kroczki to teraz będzie "z górki".Włączaj się w nasze przecież też częste "ble,ble", a z czasem może i jakaś przyjażń się zawiąże...
Witaj Jadka! Wydaje mi się, że więcej jest tu ludzi samotnych, więc tematy na pewno się znajdą. Pozdrawiam cieplutko :-)))
http://images4.fotosik.pl/243/aee013b9b6a3f73f.gif (www.fotosik.pl)
urszula-kol
12-12-2006, 17:06
Jadko jest tu tyle poruszanych tematów, wybieraj co Cię interesuje i wtrącaj się do rozmowy.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2019, Jelsoft Enterprises Ltd.