PDA

View Full Version : Jak ja gotuję to kazdy żałuje, znaczy....


Stalin
07-01-2010, 12:46
podpowiedzi mile widziane, bo ja mało biegly w kuchni jestem.
Na dzisiaj w planach - makaron penne pod beszamelem - znaczy brokuły, maka, masło, mleko, przyprawy do tego cycki kurzece w tajskim curry. Wszystko to potrafię zrobić i chce to zrobić teraz, tylko jak to póxniej podgrzać? Bo musze podać ten cholerny obiad w dwóch rzutach..
Każda sensowna podpowiedź mile widziana...:D:D:D:D

Lila
07-01-2010, 12:47
W mikrofali.
I tylko mi nie gadaj, że to szkodliwe.

Stalin
07-01-2010, 13:03
Nie gadam, nie mam mikrofali...:P:P
A może być piekarnik???

Lila
07-01-2010, 13:08
Beszamel w piekarniku?
Chyba nie. Chyba, że chcesz to zapiec i wtedy daj trochę sera na wierzch i będzie git.:)
Co Cię naszło z tym beszamelem?

Alisia
07-01-2010, 13:43
Nie gadam, nie mam mikrofali...:P:P
A może być piekarnik???




Trzymaj pod pierzyna,w piekarniku kurze cycki wyscha na wior

herald
07-01-2010, 14:46
Co Cię naszło z tym beszamelem?
O ile wiem, a wiem na pewno, to Stalin zawsze miał gosposię. Co go więc naszło z tym beszamelem. Ja by zamówił wystawną pizzę i po kłopocie. :D

jasinek123
07-01-2010, 14:53
Lila
stalin pomylił beszamel z biustem co się tak ładnie kojarzy
cycki na półmisku czemu nie tylko rozmiar 3D !

Stalin
07-01-2010, 15:26
zniknął bez wyjasnienia a w sumie dotyczył relacji społecznych, bo jako kucharz to ciągle na debiucie jestem i potrzebuję porad, na dodatek to ożywia więzi międzyludzkie, to w takim razie powtórzę: mam na obiad penne pod beszamelem plus cycki kurczęce po tajsku, nie mam mikrofali, jak to podgrzać???
Penne jeszcze nie ugotwałema, ale cała reszta jest OK....
PS - Jak nie tutaj to gdzie????

Lila
07-01-2010, 15:28
Przecież jest !
http://www.klub.senior.pl/dom-wnetrza-ogrod/t-jak-ja-gotuje-to-kazdy-zaluje-znaczy....-6350.html

Stalin
07-01-2010, 15:37
moment, owszem mam gosposię ale ona jest od sprzatania....
Dobra, resztę przemilczmy...:D:D
a mó popisowy numer kulinarny to indyk z cyckami, fakt...
http://img294.imageshack.us/img294/6630/indyk.jpg

Stalin
07-01-2010, 15:39
PS - Sorry ale nie mogłem znaleźć tego wątku bo nie było info o przeniesieniu, jest OK...:D

herald
07-01-2010, 16:21
bo jako kucharz to ciągle na debiucie jestem
Ten indyk z biustem to rewelacja. Jeżeli takie dzieła tworzysz to raczej jesteś "recydywista" kulinarny. Ja też piekę indyka z jabłkami ale ten Twój jest wizualnie oceniając jeszcze sexy. A orgazmu pewnie dostarcza podczas jedzenia. :D

Stalin
07-01-2010, 16:25
tak dobrze nie ma z tymi zamiast jabłek sa cytryny ale kurczę wygląda niexle.....:D:D

jip
07-01-2010, 16:57
Przestańcie o żarciu pleść, ja walczę z kilogramem , raz skubaniec na wierzchu raz ja, ale jak zaczynacie o żarciu i jeszcze piwem podlewanym, no dobra chociaż sex pomaga bo gosposia z biustem i indyk....., to może się skuszę tu zaglądać, i może doradzicie , jak nie przypalić wody na kawę? albo herbatę nawet zieloną...

herald
07-01-2010, 20:01
jak nie przypalić wody na kawę? albo herbatę nawet zieloną...
Po prostu nie pić tego. Kawa szkodzi, herbata tyż podobno. Najlepsza herbata to whisky z lodem. Albo bez. Kolor tak podobny do herbaty że ostatnio na pytanie co pijecie?, na spotkaniu zaprzyjaźnionych emerytów - wybór był bogaty - wszyscy zapodali że herbatę z lodem. :D

asyoung
12-02-2010, 14:07
podpowiedzi mile widziane, bo ja mało biegly w kuchni jestem.
Na dzisiaj w planach - makaron penne pod beszamelem - znaczy brokuły, maka, masło, mleko, przyprawy do tego cycki kurzece w tajskim curry. Wszystko to potrafię zrobić i chce to zrobić teraz, tylko jak to póxniej podgrzać? Bo musze podać ten cholerny obiad w dwóch rzutach..
Każda sensowna podpowiedź mile widziana...:D:D:D:D
szybko skocz po mikrofalówkę!