PDA

View Full Version : blad aplikacji


mama2
01-04-2010, 10:13
chcialam prosic o pomoc. Juz kiedys taka tu dostalam. Otoz przy instalowaniu Stronki radia internetowego pojawila sie aplikacja i za chiny ludowe nie moge jej do tej pory zamknac. Drazni mnie to. Przy kazdorazowym otwarciu mozilli pojawia sie komunikat ... blad aplikacji. kliknij przycisk ok aby zakonczyc aplikacje. I tak wkolo i wkolo...

Kazimierz
01-04-2010, 11:10
chcialam prosic o pomoc. Juz kiedys taka tu dostalam. Otoz przy instalowaniu Stronki radia internetowego pojawila sie aplikacja i za chiny ludowe nie moge jej do tej pory zamknac. Drazni mnie to. Przy kazdorazowym otwarciu mozilli pojawia sie komunikat ... blad aplikacji. kliknij przycisk ok aby zakonczyc aplikacje. I tak wkolo i wkolo...
To chyba jakaś godzilla,a nie mozilla ? Nigdy nie miałem takich problemów z moim IE, więc nie mogę Ci pomóc.

Ps.Tak na wszelki wypadek. Dużo piszą nt błędów mozilli w tym błędów aplikacji pod tym linkiem:
http://www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF-8&rlz=1T4SUNC_plPL355&q=mozilla+b%c5%82%c4%85d+aplikacji

Stefan
02-04-2010, 21:29
Do mama2

1) kliknij w FF: Narzędzia > Wyczyść historię przeglądania > wszystko > Wyczyść teraz > OK.

Jeśli nie pomoże, to:

2) przed włączeniem FF użyj CCleanera - wyczyść (Analiza > Uruchom Cleaner ...itd)
i przeskanuj (Rejestr > Skanuj by znaleźć ... > Napraw zaznaczone... itd)


Wesołych Świąt.
S.