PDA

View Full Version : Profile


snikersik
03-05-2010, 20:42
Witam!

Jestem tutaj pierwszy raz i mam problem.
W jaki prosty sposób można wejść na swój profil zaraz po zalogowaniu się na Waszą stronę?
Za udzielenie pomocy z góry dziękuję i pozdrawiam.

rossa
03-05-2010, 20:50
Witaj Snikersik, u góry na czerwonym pasku, druga od prawej strony jest opcja PROFIL, rozwiń ją i kliknij na "mój profil" Pozdrawiam.

tadeusz50
03-05-2010, 20:54
Witam!

Jestem tutaj pierwszy raz i mam problem.
W jaki prosty sposób można wejść na swój profil zaraz po zalogowaniu się na Waszą stronę?
Za udzielenie pomocy z góry dziękuję i pozdrawiam.
Witaj.
Rossa podała jeden sposób, oczywiście dobry. drugi kliknij w swój nick i rozwinie sie menu. tam też jest Twój profil to samo u innych userów.
Pozdrawiam

snikersik
03-05-2010, 21:08
Witaj Snikersik, u góry na czerwonym pasku, druga od prawej strony jest opcja PROFIL, rozwiń ją i kliknij na "mój profil" Pozdrawiam.

Ale moje pytanie było - "W jaki prosty sposób można wejść na swój profil zaraz po zalogowaniu się na Waszą stronę?" to jest ze strony http://www.senior.pl/
Tam niestety nie ma czerwonego paska z opcją PROFIL.
tadeusz50 - a jak kliknąć w nick ze strony startowej?

tadeusz50
03-05-2010, 21:11
Ale moje pytanie było - "W jaki prosty sposób można wejść na swój profil zaraz po zalogowaniu się na Waszą stronę?" to jest ze strony http://www.senior.pl/
Tam niestety nie ma czerwonego paska z opcją PROFIL.
Klikasz w "klub senior cafe" i dalej jak pisała Rossa

snikersik
03-05-2010, 21:22
Klikasz w "klub senior cafe" i dalej jak pisała Rossa

Po naciśnięciu "Klub Senior Cafe" druga od prawej strony u mnie jest "Użytkownicy" :confused:

tadeusz50
03-05-2010, 21:32
Po naciśnięciu "Klub Senior Cafe" druga od prawej strony u mnie jest "Użytkownicy" :confused:
Czerwony pasek niżej-taki pojedyńczy, lub w swój nick jak napisałem wyzej.

gagunia
03-05-2010, 21:32
Po naciśnięciu "Klub Senior Cafe" druga od prawej strony u mnie jest "Użytkownicy" :confused:
Klub Senior Cafe

jeszcze poniżej jest pojedynczy pasek i druga opcja od prawej:
Ustawienia FAQ / Pomoc Nowe Posty Szukaj Szybkie Menu Mój blog Profile Wyloguj się

Alsko
03-05-2010, 21:36
Snikersiku, ustaw sobie w przeglądarce stronę KSC w zakładkach (lub ulubionych, nie wiem, jaką masz) taką http://www.klub.senior.pl/

Trafisz od razu na forum.

Na stronie, której link podałeś, zaznaczyłam strzałką miejsce, o którym mówi Tadeusz

35579

snikersik
03-05-2010, 21:47
Klub Senior Cafe

jeszcze poniżej jest pojedynczy pasek i druga opcja od prawej:
Ustawienia FAQ / Pomoc Nowe Posty Szukaj Szybkie Menu Mój blog Profile Wyloguj się

Niestety gagunia, ale u mnie na tym pasku jest "Ustawienia - FAQ / Pomoc - Szukaj - Nowe Posty - Oznacz Fora Jako Przeczytane - Otwórz listę przyjaciół - Wyloguj się" i nic poza tym.

tadeusz50
03-05-2010, 22:01
O jeżżżżu kliknij we własny nick :snikersik" tu gdzie piszesz i wejdziesz na swój profil. Kończę bo na upór trudne lekarstwo.

Alsko
03-05-2010, 22:08
Niestety gagunia, ale u mnie na tym pasku jest "Ustawienia - FAQ / Pomoc - Szukaj - Nowe Posty - Oznacz Fora Jako Przeczytane - Otwórz listę przyjaciół - Wyloguj się" i nic poza tym. Nie wiem,dlaczego masz taki dziwny ten pasek.
Żeby zawsze trafić do profilu - zapisz sobie w przeglądarce jego adres. Oto on:
http://www.klub.senior.pl/moje/snikersik/

gagunia
03-05-2010, 22:15
no i chyba się udało.....bo już masz wpis osobisty w profilu:)

snikersik
03-05-2010, 22:16
O jeżżżżu kliknij we własny nick :snikersik" tu gdzie piszesz i wejdziesz na swój profil. Kończę bo na upór trudne lekarstwo.

"Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie." - przysłowie chińskie.
tadeusz50 a może byś tak Wpadł na pomysł i Spytał się z jakiej przeglądarki korzystam?!
Bo z tym problemem mój mąż uporał się w 5 minut, na co dzień korzystam z Google Chrome i na tej przeglądarce nie ma "Profile" :rolleyes:
A kliknąć we własny nick na głównej stronie http://www.klub.senior.pl/ nie można.
Miłych snów tadeusz50.

AAlka - bardzo dziękuję za to że się Starałaś :cool:

tadeusz50
04-05-2010, 00:59
"Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie." - przysłowie chińskie.
tadeusz50 a może byś tak Wpadł na pomysł i Spytał się z jakiej przeglądarki korzystam?!
Bo z tym problemem mój mąż uporał się w 5 minut, na co dzień korzystam z Google Chrome i na tej przeglądarce nie ma "Profile" :rolleyes:
A kliknąć we własny nick na głównej stronie http://www.klub.senior.pl/ nie można.
Miłych snów tadeusz50.

AAlka - bardzo dziękuję za to że się Starałaś :cool:
Cóż jak widać za dobre chęci dostałem po łapkach. Moim zdaniem i w Google Chrome jest na pasku "profile".Można wejść jeszcze przez "ustawienia" i "szybkie menu". Sny jak widać nie są miłe a bardzo takich pragnę. Nie sztuka widząc ekran monitora odszukać tego czego się szuka (mąż). Po nicku myślałem, że to pan a to pani. Pozdrowienia dla męża
ps. oczywiście nawet nie czekam na to, że jak pojawią się profile -na pasku- na ujawnienie tego.

Alsko
04-05-2010, 07:57
Niestety gagunia, ale u mnie na tym pasku jest "Ustawienia - FAQ / Pomoc - Szukaj - Nowe Posty - Oznacz Fora Jako Przeczytane - Otwórz listę przyjaciół - Wyloguj się" i nic poza tym. Nie znam Google Chrome.
Jeśli ona pokazuje, co pokazuje, a chcesz jej nadal używać - to chyba jednak najprostszą drogą trafienia na profil będzie wpisanie jego adresu w tym, co w Firefoxie i Operze nazywa się "zakładki", a w Internet Explorer - "ulubione".
Może ktoś inny lepiej Ci poradzi? Gerd, Stefan, Wifi? :):)
Powodzenia!



Tadeuszu, trochę więcej cierpliwej życzliwości.

tadeusz50
04-05-2010, 09:05
Alu
Sprawa z snikerskiem wyjaśniona.
U mnie stres z maturą wnuczki.
W profil można wejść przez ustawienia lub szybkie menu a to u niej jest.

Alsko
04-05-2010, 09:28
U mnie stres z maturą wnuczki.Ino spokojnie :) Będzie dobrze :)

Bess
04-07-2010, 23:12
Pomocy! Zniknął mi profil,nick,zdjęcie,informacje,znajomi ..itd.
Gdy weszłam w ustawienia,do reszty wszystko pokręciłam.
Strasznie to wszystko trudne,niejasne.
Już nawet uśmiechu nikt do mnie nie prześle,
bo takiej opcji po prostu nie ma.
Z góry przepraszam przyjaciółki,że nie ma ich w moim profilu,ale naprawdę nikogo nie usuwałam,nadal wszyscy są na liście,tyle że na pasku nad .....

Po co są te kolory profilu ,zamiast opcji uzupełnij ,przywróć czy coś w tym sensie.
Jeśli ktoś jest w stanie pomóc mi to poustawiać ,
będę wdzięczna,jeśli się nie da,trudno.
Pozdrawiam.

tadeusz50
05-07-2010, 22:05
Pomocy! Zniknął mi profil,nick,zdjęcie,informacje,znajomi ..itd.
Gdy weszłam w ustawienia,do reszty wszystko pokręciłam.
Strasznie to wszystko trudne,niejasne.
Już nawet uśmiechu nikt do mnie nie prześle,
bo takiej opcji po prostu nie ma.
Z góry przepraszam przyjaciółki,że nie ma ich w moim profilu,ale naprawdę nikogo nie usuwałam,nadal wszyscy są na liście,tyle że na pasku nad .....

Po co są te kolory profilu ,zamiast opcji uzupełnij ,przywróć czy coś w tym sensie.
Jeśli ktoś jest w stanie pomóc mi to poustawiać ,
będę wdzięczna,jeśli się nie da,trudno.
Pozdrawiam.
Temat był już poruszany wielokrotnie. wejdż na swój profil i kliknij na "zarządzanie profilem" następnie utwórz nowe bloki. Starych raczej nie da się odzyskać ale utworzyć bloki "bis" nie ma problemu. Powodzenia

Bess
05-07-2010, 22:16
Temat był już poruszany wielokrotnie. wejdż na swój profil i kliknij na "zarządzanie profilem" następnie utwórz nowe bloki. Starych raczej nie da się odzyskać ale utworzyć bloki "bis" nie ma problemu. Powodzenia

A juści! Co kliknę, to tylko edytuj,zmień kolor, po czym znika mi następna część, teraz to juz właściwie nie ma nawet co znikać ,bo wszystko wykasowane.

Powiedz mi Tadeusz, w co najpierw mam wejsć.Czy nie ma takiej opcji,
przywróć np.przyjaciół, czy informacje w profilu, jak to umieścić.
Chciałam np.wpisać swoje imię, a tu nawet nick i obrazek zniknął.
Witki opadają:mad:

Jak pomożesz, znajdę nalepszą kawę dla Ciebie w neciku:D
Pozdrawiam,dzięki za odzew.

tadeusz50
06-07-2010, 06:43
A juści! Co kliknę, to tylko edytuj,zmień kolor, po czym znika mi następna część, teraz to juz właściwie nie ma nawet co znikać ,bo wszystko wykasowane.

Powiedz mi Tadeusz, w co najpierw mam wejsć.Czy nie ma takiej opcji,
przywróć np.przyjaciół, czy informacje w profilu, jak to umieścić.
Chciałam np.wpisać swoje imię, a tu nawet nick i obrazek zniknął.
Witki opadają:mad:

Jak pomożesz, znajdę nalepszą kawę dla Ciebie w neciku:D
Pozdrawiam,dzięki za odzew.
Pisałem już poprzednio wg. mnie i kilku tu udzielających porad nie można przywrócić straconego bloku. (to z pewnością zadanie dla bardzo zaawansowanego informatyka). Bloki te latają w kosmosie i trzeba utworzyć nowe o tej lub podobnej zawartości i tytule.Najedź kursorem swoim profilu na "zarządzanie profilem" powinno być po lewej stronie i w menu kliknij na"dodaj nowe bloki" tworzysz nowe lub standartowe . Oczywiście po utworzeniu każdego bloku musisz go zatwierdzić klikając w odpowiednie miejsce. Cierpliwości.
Możesz też zadać to samo pytanie w trochę odpowiedniejszym miejscu gdzie czekają chętni na pomoc.
http://www.klub.senior.pl/esenior/t-pomoge-kazdemu-cz.v-page2-7404.html#post668571
Pozdrawiam

Alsko
06-07-2010, 10:38
A juści! Co kliknę, to tylko edytuj,zmień kolor(...)Powiedz mi Tadeusz, w co najpierw mam wejsć.
Viko, chyba klikasz nie to, co trzeba. Zrób tak, jak radzi Tadeusz.
Może zrzuty Ci pomogą?
1. Najedź nie klikając na "zarządzanie profilem"
36984

36985

2. Zjedź niżej na "dodaj nowe bloki" i kliknij; pokaże się lista, wybierz blok,
kliknij go, zatwierdź.
Nowy blok wskoczy Ci gdzieś na stronę. Wtedy łapiesz za kolorowy pasek lewym klawiszem myszy i przeciągasz blok, gdzie chcesz.
W tej chwili brakuje Ci w profilu "nazwy użytkownika", "zdjęcia", "akcji", i jeszcze kilku. Pododawaj je po kolei.
Masz w swoim profilu 4 strony "znajomych", bo klikałaś w "dodaj strony".

Kasujesz bloki klikając w znaczek x.
Zmieniasz ich zawartość klikając w symbol klucza. Uważaj, nie pomyl tych znaków!

Pomalutku dojdziesz. Powodzenia :)

Bess
06-07-2010, 22:10
Dziękuję Alsko!

Łapię co się da, ale ucieka mi to jak mysz.
Jestem cierpliwa,powoluśku połapię może.:D

Pozdrawiam serdecznie,/szkoda że nie ma emotki z buziakiem,
więc tylko uśmiech posyłam:)/

Bess
06-07-2010, 22:13
Może zrzuty Ci pomogą?
Potraktowałam to tak dosłownie,że laptop
omal na podłodze nie wylądował:D

Teraz już chwytam,dzięki jeszcze raz.

Kazik
07-07-2010, 01:58
Jutro to opracuję z obrazkami. A właściwie to dziś--bo już prawie druga. Ale rady miałaś dobre, postaram się step by step.

Bess
07-07-2010, 12:04
Kaziu! Laptop się pali!
Co robić? Gorący z lewej strony już po 15 minutach,
jak nie trzeba gaśnie w trakcie przeglądania,
a gdy zamykam , to często muszę gasić tym wyłącznikiem awaryjnym no bo świeci. Kombinowałam z wygaszaczem ekranu /Właściwości-ekran/,
chcąc ustawić na oszczędne gosp,energią, być może coś pokręciłam z tym wygaszaniem,ale to przegrzewanie to chyba raczej symptom końca?

Pozdrawiam .

snikersik
07-07-2010, 12:09
Kaziu! Laptop się pali!
Co robić? Gorący z lewej strony już po 15 minutach,
jak nie trzeba gaśnie w trakcie przeglądania,
a gdy zamykam , to często muszę gasić tym wyłącznikiem awaryjnym no bo świeci. Kombinowałam z wygaszaczem ekranu /Właściwości-ekran/,
chcąc ustawić na oszczędne gosp,energią, być może coś pokręciłam z tym wygaszaniem,ale to przegrzewanie to chyba raczej symptom końca?

Pozdrawiam .

Myślę ,że wysiadł Ci wiatraczek. Miałam niedawno to samo. Nie wiem czy fachowo o tym piszę ale kupiłam na allegro i mąż mi wymienił .:)

Bess
07-07-2010, 13:00
Jeszcze zipiemy. Pytałam informatyka,bo to już czas jakiś trwa, to powiedział że nic się nie da zrobić.
Nikt z bliskich budową i technicznymi sprawami nie jest zainteresowany,
jednym słowem jestem bezradna. Bateria wysiadła już dawno i to jedyne,
co potrafią wymontować, ale na temat wentylacji ,usłyszałam że laptop jest "zamulony" i jakieś niejasne - "nie opłaci się."Wolę nie nalegać,bo mi taką cenę zaśpiewa,że nie będzie mnie stać.
4 lata temu kosztowało toto 3000 zł. i teraz już koniec?

Snikersik!dzięki za radę, może jednak się przyda?
Acha,a ile kosztuje ten "wiatraczek".?

Kazik
07-07-2010, 13:10
Niestety--nie mam doświadczeń z laptusiem--tu muszę powiedzieć "pas".

Kazik
07-07-2010, 13:16
Gdzie są znajomi w "pasku nad profilem"? Nic nie widzę. Czy potrzebujesz pomocy aby mieć jak u mnie na profilu?

snikersik
07-07-2010, 13:31
Jeszcze zipiemy. Pytałam informatyka,bo to już czas jakiś trwa, to powiedział że nic się nie da zrobić.
Nikt z bliskich budową i technicznymi sprawami nie jest zainteresowany,
jednym słowem jestem bezradna. Bateria wysiadła już dawno i to jedyne,
co potrafią wymontować, ale na temat wentylacji ,usłyszałam że laptop jest "zamulony" i jakieś niejasne - "nie opłaci się."Wolę nie nalegać,bo mi taką cenę zaśpiewa,że nie będzie mnie stać.
4 lata temu kosztowało toto 3000 zł. i teraz już koniec?

Snikersik!dzięki za radę, może jednak się przyda?
Acha,a ile kosztuje ten "wiatraczek".?

Oryginalny z przesyłką kosztuje około 60 zł;)

Alsko
07-07-2010, 14:37
Kaziu! Laptop się pali!
Co robić? Gorący z lewej strony już po 15 minutach, Vika, Tobie chyba potrzebny jest profesjonalny serwisant.
Ja bym nie używała laptopa, jeśli się przegrzewa, bo to może być dla niego zabójcze.
Nie znam się, ale diagnoza, że się nie opłaci ratowanie tak drogiego sprzętu jest trochę dziwna...

A wracając do Twego profilu - znajomych masz tam, gdzie wskazuje czerwona strzałka.
37012
Pozostałe 4 strony (za galerią) są do skasowania.
Jeśli chcesz, aby znajomi wyświetlali się w profilu, kliknij w nazwę "znajomi", a następnie w rubryce "sortowanie opcji" wpisz 20. Powinno pomóc.
Blok "akcja" miałaś nieprawidłowo ustawiony. Był bez przycisków. Spróbuj jeszcze raz. :)

PS Dlaczego Kazik nie widzi paska w Twoim profilu - pojęcia nie mam.
Na zrzucie go widać wyraźnie.

Stefan
07-07-2010, 19:00
Napisał Vika
Kaziu! Laptop się pali!
Co robić? Gorący z lewej strony już po 15 minutach,
Kaziu, Alu. Niech sobie Vika da teraz spokój z innymi problemami. A weźmie się za ratowanie swojego laptopa.
W sklepie komputerowym kupi nawet taniej niż za 60 zł ten nieszczęsny wiatraczek. Bo jak jej naprawdę padnie, to zapłaci 20 razy więcej.
1- potrzebny Jej średnio uzdolniony technik (nawet nie informatyk), który by rozkręcił obudowę i wmontował toto. Ktoś z serwisu, prywatnie.
2- po rozkręceniu okaże się być może, że rzeczywiście jest zapchany paprochami ("zamulony" jak ona mówi) i wymiana wiatraczka wcale nie była potrzebna:)
3- a na przyszłość, Viko, laptopa nie należy używać/trzymać: na kolanach, na kocu, w łóżku na kołdrze..., i w ogóle na miękkich podłożach.
4- w sklepach komputerowych można dokupić specjalne podstawki pod laptopa, żeby nie trzymać go na kolanach.
Pisze o tym b. obszernie, z ilustracjami, Komputer Świat 7/2010.
Ja sobie sprawię coś takiego jak będę kupował laptopa. A na razie mój staruszek stacjonarny b. dobrze się spisuje. Ale też dbam o niego.

KOMPUTER (każdy!) MUSI MIEĆ CHŁODZENIE!
W jego obudowie otwory wlotu (zimnego) i wylotu (ciepłego) powietrza - muszą być o d s ł o n i ę t e. Przestrzeń koło niego.

Przepraszam że się mądrzę, ale chciałem poradzić.
Powodzenia.
S.

P.S.
Kaziu, dziwię Ci się - Ty tak pięknie kiedyś pokazałeś jak oczyścić klawiaturę wewnątrz. Nawet pokazałeś które śrubki odkręcić należy, etc.
A tu powiedziałeś - "pas". Nie pogniewaj się. Ty byś sobie prawdopodobnie w mig poradził z tym problemem.

nair
07-07-2010, 20:10
Cytat:
Kaziu, dziwię Ci się - Ty tak pięknie kiedyś pokazałeś jak oczyścić klawiaturę wewnątrz. Nawet pokazałeś które śrubki odkręcić należy, etc.
A tu powiedziałeś - "pas". Nie pogniewaj się. Ty byś sobie prawdopodobnie w mig poradził z tym problemem.[/QUOTE]


No to podpowiedzcie gdzie znaleźć opis czyszczenia klawiatury bo chciałem to zrobić ale właśnie chodzi o te śrubki.

Stefan
07-07-2010, 21:51
No to podpowiedzcie gdzie znaleźć opis czyszczenia klawiatury bo chciałem to zrobić ale właśnie chodzi o te śrubki. W detalach, z ilustracjami, opisano i pokazano jak to robić w Komputer Świat 17/2009. Wypożycz gdzieś ten numer.
Ale tu nie ma żadnej filozofii. Trzeba się uzbroić w cierpliwość (oprócz śrubokręta krzyżykowego:) ). Odwrócić klawiaturę, pod spodem jest tych "śrubków" chyba z 10 (zależy od typu). Rozpołowić.
Delikatnie miękką, wilgotną szmatką (ciut płynu do naczyń na niej) przetrzeć płytę kontaktową. Zwłaszcza w tych miejscach, gdzie ma ona kontakt z klawiszami. Jest to zabawa "pod tytułem człowieku nie irytuj się". Musisz być spokojny. Skręcić.
Ja tak to zrobiłem. Poczujesz wyraźną poprawę po tej czynności.
A gdzie Kazik o tym napisał - naprawdę nie pamiętam.
Powodzenia.
S.

P.S. Napisz coś o sobie w swoim profilu. Masz 3,5 roku stażu tutaj, ho ho.

Bess
07-07-2010, 22:05
Stefan! Nie kuś proszę,bo ja jestem taki majster-popsuj,choć czasem mi się udaje. Strasznie lubię majsterkować, grzebać w ustawieniach,coś pokręcę,a potem problemy. Już dawno,po odpowiedzi informatyka zaczęłam się przyglądać uwaznie tym wszystkim wkrętom.

A jeśli chodzi o obchodzenie się z laptopem.Wcześniej wspomniałeś,gdzie nie wolno go trzymać. No więc ja traktuję go komfortowo,ale do własnej dyspozycji mam to 2 lata,jestem zupełnym samoukiem, do wszystkiego niemal doszłam sama metodą prób i błędów.Wcześniej dysponowała laptopem córcia i istotnie trzymała go w puchach,podejrzewam zatem ,że jest zanieczyszczony.

No, a rad Alsko, nie udało mi się w czyn wprowadzić.
Ale to drobiazg. Nie muszę mieć takich komfortów jak piękny profil.

Biorę się za oględziny tego cudu techniki;),bo juz jest gorący.

Bess
21-07-2010, 17:22
Vika, Tobie chyba potrzebny jest profesjonalny serwisant.
Ja bym nie używała laptopa, jeśli się przegrzewa, bo to może być dla niego zabójcze.
Nie znam się, ale diagnoza, że się nie opłaci ratowanie tak drogiego sprzętu jest trochę dziwna...

A wracając do Twego profilu - znajomych masz tam, gdzie wskazuje czerwona strzałka.
37012
Pozostałe 4 strony (za galerią) są do skasowania.
Jeśli chcesz, aby znajomi wyświetlali się w profilu, kliknij w nazwę "znajomi", a następnie w rubryce "sortowanie opcji" wpisz 20. Powinno pomóc.
Blok "akcja" miałaś nieprawidłowo ustawiony. Był bez przycisków. Spróbuj jeszcze raz. :)

PS Dlaczego Kazik nie widzi paska w Twoim profilu - pojęcia nie mam.
Na zrzucie go widać wyraźnie.
Alsko, zrzuty mi się nie udały:D,
ale odtworzyłam profil,nazwa użytkownika,ze znajomych z awatarami-widocznych pozostało -7, 5 znajomych jest na liście - tyle ,że niewidoczne w profilu i bez awatarów,
akcja -uśmiech również jest, a nawet stare komentarze!:cool:
No więc prawie wszystko jest-tyle że niewidoczne dla wszystkich użytkowników, tylko wtajemniczeni wiedzą że trzeba w pasku kliknąć w Nazwę użytkownika,albo w link,który podałam chyba dwóm osobom, podam może tutaj,bo nie chcę być natrętna, nie wszyscy lubią pisać;
http://www.klub.senior.pl/moje/Vika/?tab=10009

Alsko, proszę o radę, co mogę zrobić,żeby profil był widoczny po kliknięciu w awatar .

Jeszcze coś mi się częściowo udało,rozkręciłam laptop i oczyściłam pędzelkiem,szczoteczką i czym się dało- wiatraczek.Już mniej się grzeje.
To taki mały sukces,bo przecież nie mam zielonego pojęcia z informatyki i elektroniki.
Pozdrawiam.

Alsko
21-07-2010, 17:46
co mogę zrobić,żeby profil był widoczny po kliknięciu w awatar .
Viko, tu potrzebna jest pomoc kogoś, kto wie, a nie błądzi po omacku jak ja :mad:

Masz wszystko, co powinnaś, na stronie "nazwa użytkownika". A może ustawienie jej jako strony startowej pomogłoby?

Hej, kto wie, jak to ugryźć i z której strony - niech się odezwie i pomoże!!!!

Kazik
21-07-2010, 17:57
W czyj avatar Alsko? Właśnie obejrzałem profil Viki-- czyściutki. A przecież ustawiałem jej zdalnie [dała hasło]. Był już prawie taki jak mój, ale kombinowała i co jest teraz?

Alsko
21-07-2010, 18:04
Chodzi o avatar Viki.
Jeśli klikniesz w jej avatar - otwiera się strona, która u niej występuje pod nazwą "profil i prawie nic tam nie ma.
A ma bardzo ładnie wszystko poustawiane tu:
http://www.klub.senior.pl/moje/Vika/?tab=10009

Bess
21-07-2010, 20:03
W czyj avatar Alsko? Właśnie obejrzałem profil Viki-- czyściutki. A przecież ustawiałem jej zdalnie [dała hasło]. Był już prawie taki jak mój, ale kombinowała i co jest teraz?

Chwalipięta:D.
I teraz jest wszystko,tylko za każdym razem trzeba klikać w nazwę użytkownika,ot,co. Ja sam nie mogę otworzyć żeby sobie posty poszukac,
a dla innych to rajd prawie:).
Kazik, nie gniewaj się,ale twój profil jest w sam raz dla mężczyzny,
ja wolałam babski, poza tem jestem trochę taka "zosia-samosia".
No i prawie się udało,gdyby nie to ale, jak wspomniałam wyżej.
Tutaj mnie znajdziesz;
http://www.klub.senior.pl/moje/Vika/?tab=10009

i jeszcze tu;);
http://www.klub.senior.pl/moje/Vika/?tab=10010

Tyle że to drugie, to tylko powitanie, trzeba by posiedzieć i dopracować,
ale chyba już nie ma potrzeby.