|
Dieta Doświadczenia (dobre i złe) na temat diet odchudzających i zdrowotnych, ale bez ogłoszeń dystrybutorów i awizytorów. |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
Dieta Doświadczenia (dobre i złe) na temat diet odchudzających i zdrowotnych, ale bez ogłoszeń dystrybutorów i awizytorów. |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
#1
|
|||
|
|||
![]() Hejka, czy możecie mi powiedzieć w czym przechowujecie wędliny? Jakiś fajny pojemnik, w którym wędlina (z mięsnego w plasterkach) wytrzyma trochę więcej, niż 1-2 dni?
__________________
tak to jest |
#2
|
||||
|
||||
![]() "Od zawsze" wędlinę, która nie jest w zamrażalniku, przechowuję w lodówce w pojemnikach (lub w folii spożywczej) ALE najpierw owijam papierem śniadaniowym . Czyli - zanim włożę wędlinę do jakiegoś pojemnika, to najpierw w papier. Wtedy nie ośliźnie i dwa-trzy dni spokojnie wytrzyma (choc u mnie szybciej "znika" ). Ta wytrzymałość oczywiście jeszcze zależy od tego, jak świeża była kupowana ta wędlina. Sprawdzone z tym zastosowaniem papieru przez kilkadziesiąt lat, działa
No i staram się świadomie kupować wędliny: https://przepisykulinarnebabuni.pl/z...domego-wyboru/ Wybieram te zdrowe, lepszej jakości ![]() |
![]() |
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Senior Cafe | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wędliny: za dużo wody, za mało mięsa - komentarze | karpiniuk | Ogólny | 25 | 21-02-2011 20:43 |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
|