|
porady
09-05-2017 09:41 PM
Zamroź imbir-
Jeżeli używasz tartego imbiru, to wiesz, że przygotowanie go w ten sposób nie jet łatwe. Twarde włókna uniemożliwiają rozdrobnienie. Aby ułatwić sobie to zadanie na kilka godzin przed tarciem, włóż imbir do zamrażarki. Po tym czasie tarcie będzie proste
Podgrzej cytrynę w mikrofalówce---Jeżeli potrzebujesz soku z cytryny, umieść owoc na kilka sekund w kuchence mikrofalowej, po tym czasie rozkrój cytrynę i wyciśnij sok. W ten sposób uzyskasz dużo więcej soku niż normalnie
Zamroź imbir-
Jeżeli używasz tartego imbiru, to wiesz, że przygotowanie go w ten sposób nie jet łatwe. Twarde włókna uniemożliwiają rozdrobnienie. Aby ułatwić sobie to zadanie na kilka godzin przed tarciem, włóż imbir do zamrażarki. Po tym czasie tarcie będzie proste
Podgrzej cytrynę w mikrofalówce---Jeżeli potrzebujesz soku z cytryny, umieść owoc na kilka sekund w kuchence mikrofalowej, po tym czasie rozkrój cytrynę i wyciśnij sok. W ten sposób uzyskasz dużo więcej soku niż normalnie
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50.