Kawa może obniżyć ryzyko cukrzycy nawet o 25 procent - komentarze
Komentarz do artykułu: Kawa może obniżyć ryzyko cukrzycy nawet o 25 procent
-------------------- no proszę, kolejny argument za pobudzającym espresso co rano :) osobiście nie wyobrażam sobie zacząć dnia inaczej niż od kawy z mojego saeco, wypitej przy śniadaniu. kawa ze świeżych ziaren to jest to! |
I słusznie Gościu.
Ja mam Miele od dobrych paru lat. Pachnie rano w całym domu. :) |
Cytat:
Ha ha, mam Nespresso.....pewnie reklama a raczej facet reklamujacy jest w moim guscie. :D Czasami tak mam !ROTFL Co do cukrzycy i kawy, ktora ewentualnie obniza poziom cukru ....nie bylabym tak szybka w opiniach i radach. Cukrzycy czesto maja inne schorzenia, na ktore kawusia, nawet w Nespresso - NIET! ROTFL |
Ee chyba nie reklama. Saeco jest na rynku równie dawno jak Miele.:)
To może ja polecę ekspres Tchibo na ich kapsułki. Tyż fajny i ma piękny design no i nie taki olbrzym jak Miele. Ja mam dokładnie ten jako drugi, bo niestety po kapsułki muszę jechać 15 km do galerii. http://www.tchibo.pl/cafissimo-class...kie_p rodukty :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |
Powered by: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.