![]() |
Cytat:
Tadziu,mozna ,przynajmniej u mnie, skopiowane z mojego profilu: zainteresowania ![]() ![]() ![]() naciskasz "dodaj zainteresowania" i wpisujesz,krzyżykiem kasujesz. |
Cytat:
|
Albo inaczej
Antylko. W profilu pod avatarkiem na pasku "O mnie" masz dwa kwadraciki. Kliknij pierwszy (kluczyk). I masz na dole pod paskiem "Pola niestandardowe" - "Zainteresowania:". Możesz dopisywać, usuwać, itd.
Na końcu (na dole) "Zapisz zmiany". S. |
Pięknie witam
Już nie będę się powtarzać jaka ze mnie "sierota":mad: Drodzy Panowie owszem zmniejszam, zwiększam (wg.Paint) niby wszystko idzie jak należy....tylko gdzie ten link w który mam kliknąć,znalazłam "wstaw link" czy muszę ręcznie wpisać, nie znam:confused: , litości.
|
Cytat:
|
Tu w poście #195 jest jak wklejać obrazki przez ImageShack. A o spinaczu lepiej wtedy zapomnieć. Ja na początku tu w seniorku tą metodą (spinacz) wkleiłem ze 3 obrazki-fotki i koniec z tym. Po co sobie utrudniać? Więc lepiej wrócić do tego co jest tylko o stronę wcześniej opisane, lub co Stefan opisał. To już razem 2 metody, a ja jeszcze opisywałem (ze zrzutami ekranu) inne metody. Ale na początek nie potrzeba więcej, więc nie podaję gdzie to szukać (podawałem chyba 2-3 dni temu)-tutaj albo na "pomogę każdemu cz 2"
|
Cytat:
|
Proszę o pomoc,mam przygotowany obrazek do wklejenia, Chcę go wkleić w komentarze, robię "wklej " i wkleja mi się adres obrazka.Litości siedzę nad tym pól dnia.:confused:
|
Cytat:
Musisz użyć strony hostingowej. Masz może GG? |
No i w porządku. Adres obrazka jest chyba-obrazkiem po zapisaniu. Proszę potem sprawdzić po - zapisaniu.
|
Alsko mam GG chcę wkleić u siebie na komentarz dla próby
|
jestem na swojej stronie "dodaj komentarz" robię wklej a tam adres obrazka, powyżej zobacz post jak tam wchodzę to tam jest obrazek ( jestem ciemnota):)
|
To nacisnij podgląd i powinien byc obrazek
Pozdrawiam cieplutko |
Anielko naciskam podgląd i widzę adres obrazka
|
Anielko zerknij proszę na mój profil i zobacz wkleił mi się adres nie wiem co robię nie tak
|
1 Załącznik(ów)
Frezjo ,czy zaznaczyłas najpierw adres obrazka na niebiesko/klawiszem ctrl/a potem dopiero wklej,moze sie uda poazdrawiam i powodzenia zyczę.Przepraszam,ze tak łopatologicznie,ale czasami tez zapominam i zciemnieniu adresu.A ja wkleja obrazki i zdjecia za pomocą programu Iv.pl,bez problemu i nie znikaja jak to bywa w innych programach.I po kolei: 1-wchodze na strone Iv.pl ; 2.-przegladaj -wybieram obrazek lub zdjecia ,które chcę wkleic;3-aciemniam 3-cia linie i prawym klawiszem wklej;4-zamykam strone ,wchodze na miejsce gdzi chce wkleić i naciskam wklej.Musi się wyswietlic.Pozdrawiam raz jeszcze i zycze powodzenia.Załącznik 25223
|
Zajrzałam ,nie wkleił sie,sprubój moim sposobem.Uda sie na pewno.
|
Anielko, dziękuję serdecznie. Biegnę wyprowadzić psa i będę próbować.Pozdrawiam.
|
Popraw sobie - Adres. Jest - niewłaściwy i dla tego nic tobie nie wychodzi. Spokojnie..... wszystko będzie dobrze.
obecny jest: tp://www.gify.org/bazagif/slonce/sole008.gif a powinno być:http://www.gify.org/bazagif/slonce/sole008.gif < tutaj kliknij http://img256.imageshack.us/img256/9962/bild13.jpg Do Frezja (nie tylko) spróbuj kliknąć - ten drugi adres ..... OK ? pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:29. |