Wyświetl Pojedyńczy Post
  #14  
Nieprzeczytane 29-07-2008, 09:20
Mar-Basia's Avatar
Mar-Basia Mar-Basia jest offline
Stały bywalec
 
Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Europa
Posty: 33 587
Domyślnie Kontynuj.....

Cytat:
Napisał kufa86
Wcześniej był post z lekka ostratyczny i zniknął, coś o szynce, czyli dupie było.
Weź szponder albo rostbef, na żeliwną patelnię, taką z rowkami, 4 minuty z jednej strony, 4 z drugiej i żarło gotowe (krwiste, dla mięsożerców), jak dłużej posmażysz, zrobi się podeszwa.
Solić na talerzu, do tego zielenina jaką kto lubi.
Popić sokiem z aronii (ma rutynę i wit E), antyutleniacze sprzyjające kopulacji).

Prosze o inne przepisy. Nieladnie, chciales ze mnie zrobic babke z mirabelkami . Jestem przyzwyczajona, ktos przed tem chcial mnie zredukowac do mizernego kompotu w sloiku.
A miedzy nami jestes perla kulinarna. Gdzie sie do tej pory chowal taki rodzynek?