Wyświetl Pojedyńczy Post
  #6  
Nieprzeczytane 03-10-2007, 15:50
enia60's Avatar
enia60 enia60 jest offline
Stały bywalec
 
Zarejestrowany: Aug 2007
Miasto: małopolska
Posty: 19 456
Domyślnie

ograniczenie ilości produktów i potraw to najczęściej zadawane polecenie: to niby proste,nie wymaga specjalnych zangażowań,wiedzy ,ale jakże trudne w realizacji,pamiętacie jak wglądał posiłek podany w barze,restauracji , stołówce na talerzu normalnym pod względem wielkości mieściło się wszystko:mięso,ziemniaki,jarzynka ,dekoracja dzisiaj to jest duży półmisek z ogromną ilością jedzenia do tego serwują nam pod wyszukaną nazwą różne w/kaloryczne dodatki, dalej wchodzimy do super marketów tam częstują nas w ramach przeróżnych promocji kanapeczką,serkiem ,wędliną,zupką itp.\niektórym podobno służy na cały dzień,/ no i jak ma się do tego ograniczenie porcji,dla handlu to świetna reklama,a nam rośnie zapotrzebowanie na ilość a nie na jakość
Odpowiedź z Cytowaniem