Wyświetl Pojedyńczy Post
  #5  
Nieprzeczytane 28-09-2016, 11:39
kowdan kowdan jest offline
Zagląda prawie codziennie
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Miasto: Warszawa, Mazowieckie, Polska
Posty: 438
Domyślnie

Cytat:
Napisał euraka
A czy stosujecie do mięsa jakieś dodatki typu majonez, sos tatarski, musztardę czy ketchup? Ktoś już to może przerabiał wcześniej?

Białych sosów nie lubię. Nie smakują mi bo sa dla mnie zbyt łagodne.Najbardziej odpowiadają mi dania wyraziste w smaku i aromacie a tego na pewno nie można napisać o białym sosie....

Świetna jest oryginalna francuska musztarda Dijon:
https://www.aledobre.pl/96,Musztarda..._g_Maille.html

Nie jest tania, ale warto jest raz na jakiś czas zamówić sobie taki smakołyk . W smaku jest zupełnie inna niż musztardy w popularnych sklepach.
Odpowiedź z Cytowaniem