Wyświetl Pojedyńczy Post
  #61  
Nieprzeczytane 30-10-2007, 14:23
Pani Slowikowa Pani Slowikowa jest offline
Stały bywalec
 
Zarejestrowany: May 2007
Posty: 7 080
Domyślnie Olvano

Cytat:
Napisał Olvana
Buniu smacznego

Ja z białej kiełbasy robie ..kotlety mielone mięsko wyciągam i formuje kotlety następnie obtaczam w bułce i na patelnie ..do tego sos i kartofelki z surówką np ze swiezej kapusty ...mmmm

A kotlety schabowe nie zawsze obtaczam w bułce , gdy mają być bardziej inne , to panierkę robię z wiórków kokosowych lub migdałów (tych co są posiekane na płatki)

a ja robie z pokruszonych orzechow.. Najlepsza jest tak panierowana ryba..

A tu dla Kufy jeszcze jeden przepis a raczej rada..
Bewsztyk na sucho czyli na patelni w rowki..
Kupic patelnie- ruszt
Podgrzac mocno
wrzucic na nia bewsztyk
posplic
popieprzyc
i jesc...
Mozna dodac do rusztu cebuli
Odpowiedź z Cytowaniem