Ja jestem z tych nowych - AB..
Mięsa nie jadam.Czerwonego.Białe od czasu do czasu.
Ps.Kufa ,jesteś w błędzie.Człowiek nie jest drapieżnikiem.Świadczy o tym jego przewód pokarmowy,ale nie będę się o tym rozpisywać,bo jelit na poważnie nie mogę rozpatrywać ,po pobycie w Klubiku..
Poza tym rozwój nowotworów ..flaków ,że się tak wyrażę,jest wynikiem pożerania przetworzonej żywności..
Najgorzej mają amatorzy schaboszczaka i szynki..Warunki hodowli i zabijania świnek ,wołają o pomstę do nieba.Zestresowane zwierzaki patrzą na śmierć poprzedniczek i ze stresu w ich mięsie ,tworzą się niesłychane toksyny..
Już w czasach średniowiecza wiedziano o tym i męcząc świnię przed śmiercią przez czas dłuższy,uzyskiwano krew i mięso,którym truto ludzi niewygodnych.
|