Wyświetl Pojedyńczy Post
  #165  
Nieprzeczytane 25-01-2015, 13:41
Vika Vika jest offline
Stały bywalec
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Polska
Posty: 6 254
Domyślnie

Cytat:
Napisał elizka
Natrafiłam na blog o potrawach świętokrzyskich.

Można poczytać i popróbować.

http://wedrowkibeaty.blogspot.com/20...oki-czyli.html

Najfajniejsze jest to,ze znalazłam tam swoje zdjęcie placka spod kamienia.Zaginęło mi ono kiedyś w imageshack ,a tu jest.
Świetna sprawa.
Elizko, zajrzałam,rzeczywiście jest twój przepis
Muszę wreszcie spróbować twojego placka z pod kamienia, wymaga trochę cierpliwości,stąd opory
Prażoki,czyli prażucha jakoś mi się nie przyjęła,
trzeba chyba coś unowoczesnić

Zalewajka ,żur już były i mam nadzieję,że mamy je w swoim jadłospisie.

Teraz czas kolędowania jeszcze, więc warto wrócić do szczodraków ?
Z moich wczorajszych,wyrosły dorodne bułeczki,ale bardzo smakowite. Przyjdą kolędnicy,będą jak znalazł
__________________
"Rany się zabliźniają, ale blizny rosną wraz z nami''.St.Jerzy Lec

http://www.okruszek.org.pl/
https://www.pajacyk.pl/
https://polskieserce.pl/
Odpowiedź z Cytowaniem