|
Praca, wolontariat Zapraszamy Seniorów szukających pracy i firmy, które chętnie zatrudnią Seniorów. Ogłoszenia mogą dotyczyć także wolontariatu. |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
Praca, wolontariat Zapraszamy Seniorów szukających pracy i firmy, które chętnie zatrudnią Seniorów. Ogłoszenia mogą dotyczyć także wolontariatu. |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
|||
|
|||
praca z mieszkaniem
Rodzaj ogłoszenia: Dam pracę Miejscowość: cały kraj Ogłoszenie aktualne do dnia: bezterminowo
Poszukuję osoby w średnim wieku tzw. "złotej rączki" do pracy na fermie drobiu. Mieszkanie zapewnione, reszta do uzgodnienia.
|
|
|||
|
|||
Jak interesuje Cię praca jako brukarz za granicą od zaraz to zerknij do portalu pracy FachPraca znajdziesz oferty z różnych firm w Niemczech z różnych branż. To doskonałe miejsce, aby poznać ciekawe propozycje pracy, które będą odpowiadały Twoim kwalifikacjom i preferencjom. A to nie tylko wyszukiwarka ofert pracy, ale także platforma, na której możesz znaleźć wiele wskazówek dotyczących procesu rekrutacyjnego, takich jak CV i list motywacyjny. Warto do tego podejść w odpowiedni sposób. Pozdrawiam!
|
|
|||
|
|||
JA właśnie dobrą pracę z mieszkaniem to za granicą w Niemczech znalazłem. Nie wiem tylko jak Zwrot podatku z Niemiec załatwić jak tutaj się będę rozliczał ale ktoś mi pewnie pomoże.
|