menu

senior.pl - aktywni w każdym wieku

Wróć   Klub Senior Cafe > Styl życia > Dom, wnętrza, ogród
Zarejestruj się FAQ / Pomoc Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Nieprzeczytane 23-01-2024, 10:51
rozmar rozmar jest offline
Zagląda prawie codziennie

Miasto: Warszawa
Domyślnie Tani remont łazienki

Witam. Sprawa wygląda tak. Nasza łazienka wola o pomste do nieba. Płytki z czasów PGR-ów, wstyd kogoś wpuszczać. Nie mamy za bardzo kasy na generalny remont. Mąż chce zbić stare płytki, położyć nową gładź i pomalowac farba przystosowaną do łazienek. Wannę, itp wszystko wymieniamy na nowe. Czy ktoś tak leciał po kosztach i ma to sens bycia? Pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Nieprzeczytane 24-01-2024, 08:59
monkz monkz jest offline
Użytkownik zabanowany

Miasto: Warszawa
Domyślnie

To zależy jakie płytki. Ja w czasach PRL kupiłam czarne błszczace płytki z pudrowymi kleksami . Płytki z Opoczna. Uwielbiam te płytki i daje im co rusz nowe zycie. Wymieniłam armaturę, dałam nową podłogę drewnianymi czarnymi listwami zrobiłam wszystkie wykończenia. Zamiast dźwiczek do szafek mam piękne pudrowe zasłony . Jest przepiękna i nowoczesna. Takich płytek już nie ma. Szkoda że jestem daleko i nie mogę dodać zdjęcia . Takie dawanie drugiego życia to bardzo dużo pracy przy wykończeniu bo piękno tkwi w szczegółach. Ale warto

Jeśli chciałabyś zaoszczędzić wejdź sobie na stronę Sanplast https://honaro.pl/pl/about/profile/7...łe-budownictwo Aktualnie mają wiele niedrogich rozwiazań do łazienek.
Odpowiedź z Cytowaniem
Nieprzeczytane 13-06-2024, 09:57
krystyna1952 krystyna1952 jest offline
Początkujący

Miasto: Wojcieszów, dolnośląskie, Polska
Domyślnie

Czasem warto skorzystać z pomocy specjalistów. Moi sąsiedzi robili ostatnio niewielki remont łazienki i płytki układała im ta firma https://haloremont.pl/. Z tego, co kojarzę to cenowo wyszło im naprawdę w porządku.
Odpowiedź z Cytowaniem
Nieprzeczytane 30-07-2024, 16:02
adik356 adik356 jest offline
Zagląda prawie codziennie

Domyślnie

Ja teraz przeprowadzam remont mojej łazienki i nie wydaje na niego wiele. Na pewno jeszcze muszę znaleźć jaki metalowy stojak na ręczniki zamówić. Bo resztę to już mam wybraną.
Odpowiedź z Cytowaniem
Nieprzeczytane 02-05-2025, 17:17
Bogusia55 Bogusia55 jest offline
Czasem zajrzy

Miasto: Gózd
Domyślnie

Tanie remonty to tylko te kosmetyczne, na przykład pomalowanie płytek, zmiana baterii na nowe. Tylko tu trzeba postawić na sprawdzonego producenta. Sotbe to polska marka oferująca wysokiej jakości baterie łazienkowe i kuchenne w stylu skandynawskim. Produkty łączą nowoczesny design z funkcjonalnością, dbając o oszczędność wody i energii. Zamawiać można na ich stronie https://sklep.sotbe.com/.
Odpowiedź z Cytowaniem
Nieprzeczytane 31-08-2026, 13:08
polka025 polka025 jest offline
Czasem zajrzy

Miasto: Międzychód
Domyślnie

Rozglądam się za klasycznymi, jasnymi dekoracjami do okna w jadalni, ale zależy mi na matowym wykończeniu i ładnej strukturze. Natrafiłam na produkt https://for-home.net/pl/p/Firana-Pro...ana-biala-/570 i ten prosty krój mocno przykuł moją uwagę. Zanim jednak zamówię konkretny wymiar, wolę dopytać – jak oceniacie przepuszczalność światła w tego typu lnianych materiałach? Nie zaciemniają za bardzo pomieszczenia w pochmurne dni?
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz