|
Ogólny Komentarze do artykułów z działu www.zdrowie.senior.pl. |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
Ogólny Komentarze do artykułów z działu www.zdrowie.senior.pl. |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
#1
|
||||
|
||||
Kawa może obniżyć ryzyko cukrzycy nawet o 25 procent - komentarze
Komentarz do artykułu: Kawa może obniżyć ryzyko cukrzycy nawet o 25 procent
-------------------- no proszę, kolejny argument za pobudzającym espresso co rano osobiście nie wyobrażam sobie zacząć dnia inaczej niż od kawy z mojego saeco, wypitej przy śniadaniu. kawa ze świeżych ziaren to jest to! |
#2
|
|||
|
|||
I słusznie Gościu.
Ja mam Miele od dobrych paru lat. Pachnie rano w całym domu. |
#3
|
||||
|
||||
Cytat:
Ha ha, mam Nespresso.....pewnie reklama a raczej facet reklamujacy jest w moim guscie. Czasami tak mam ! Co do cukrzycy i kawy, ktora ewentualnie obniza poziom cukru ....nie bylabym tak szybka w opiniach i radach. Cukrzycy czesto maja inne schorzenia, na ktore kawusia, nawet w Nespresso - NIET!
__________________
Kozła bój się z przodu, osła z tylu, a złego człowieka ze wszystkich stron. Szczęśliwego człowieka nie można obrazić. Można go tylko rozśmieszyć Dla zasady robie screeny wszystkich moich wypowiedzi! |
#4
|
|||
|
|||
Ee chyba nie reklama. Saeco jest na rynku równie dawno jak Miele.
To może ja polecę ekspres Tchibo na ich kapsułki. Tyż fajny i ma piękny design no i nie taki olbrzym jak Miele. Ja mam dokładnie ten jako drugi, bo niestety po kapsułki muszę jechać 15 km do galerii. http://www.tchibo.pl/cafissimo-class...kie_p rodukty |