Nazwa użytkownika amatorka lubie dobra ksiazke, spacer ,chodzenie po gorach-nie za wysokich,lubie piec ciasteczka ,wymieniac sie doswiadczeniami kulinarnymi ,uwielbiam jeszcze m Brak informacji. Informacje kontaktowe Brak informacji kontaktowych. | Forum Data dołączenia: 25-01-2013 Wszystkich postów: 1 (0.00 postów na dzień) Szybkie komentarze Witaj.Dopiero dzis zobaczyłam Twoje pytanie dotyczące kefiru.
Tak,to własnie z grzybka tybetańskiego. Dostałam od kuzyna,który kupił na allegro i rozrósł mu się bardzo ładnie.Nie powinno się wyrzucać,wiec rozdawał. Można grzybka zamrażać i rozmrażać.Po rozmrozeniu,ożywia się,ale pierwszy kefirek należy wylać i nastawic kolejny.Bedzie już bardzo dobry.
Pozdrawiam Cię i dziekuję za odwiedziny. |
Ostatnie wpisy do bloga Brak wpisów | Znajomi Lista znajomych jest pusta. Akcja Akcje dostępne są po zalogowaniu. Oceń Oceny dostępne są po zalogowaniu. |